Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Α. Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2/7.11.2012 έγγραφό της η Επιτροπή Διοργάνωσης του 29ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, έκανε γνωστή τη σύνθεση των Επιτροπών, που ορίζει το άρθρο 2 § 3 του Κανονισμού του Πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν ως εξής:

1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.

1) Ευάγγελος Μουνδριανάκης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
2) Ιωσήφ Πετράκης, Πρόεδρος Λ.Ε.Α.Δ. Ρεθύμνου, ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,
3) Δημήτριος Ζαφειριάδης, Ταμίας Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
4) Ανδρέας Αργυρόπουλος, Δικηγόρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΜΕΛΟΣ,
5) Στέφανος Πετροπουλάκος, Δικαστικός Αντιπρόσωπος Ν.Σ.Κ., ως ΜΕΛΟΣ.

2. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.

1) Γεώργιος Κουρμούλης, Δικηγόρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
2) Εμμανουήλ Πετρακάκης, Μέλος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΜΕΛΟΣ,
3) Ιωάννης Κουτσουράκης, Μέλος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως ΜΕΛΟΣ.

Η Επιτροπή Ενστάσεων θα εκτελεί και χρέη Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες της πρώτης φάσης. Για τους αγώνες της τελικής φάσης χρέη Πειθαρχικής Επιτροπής θα συνεχίσει να εκτελεί η πενταμελής Επιτροπή που είχε εκλεγεί ομόφωνα από τη συνδιάσκεψη της 14.1.2012 και αποτελείται από τους: Αθανάσιο Πατετσίνη, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, Μιχαήλ Σιβίλια, Χαράλαμπο Μπαλασόπουλο και Ιωάννη Μπροκαλάκη.

Β. Επίσης όπως έχει ήδη αναφερθεί και στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, για την αυτονόητη εξοικονόμηση χρόνου και δαπανών, η επικοινωνία θα γίνεται, κατά κύριο λόγο, με ηλεκτρονικά μέσα. Ήδη οι ηλεκτρονικοί τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης είναι περισσότεροι του ενός:
- οι ηλεκτρονικές επιστολές από το 29pppds@gmail.com, τις οποίες λαμβάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του/-ων εκπροσώπου/-ων των ομάδων,
- τις αμέσως επόμενες ημέρες θα λειτουργεί πλήρως η καινούρια ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.dsreth.gr., όπου θα αναρτώνται κάθε είδους έγγραφα που αφορούν στο 29ο Π.Π.Π.Δ.Σ. (προσκλήσεις, ανακοινώσεις, κανονισμός, λίστα εκπροσώπων ομάδων κλπ.),
- facebook: http://www.facebook.com/groups/67401272906/ (PANELLHNIO DIKHGORIKO PROTATHLIMA PODOSFAIROU),
- twitter: 29oΠΠΠΔΣ (@29pppds)
Γ. Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012, με την αποστολή της σχετικής δήλωσης και την καταβολή του προβλεπόμενου παραβόλου συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό που σας δώσαμε με το προηγούμενο έγγραφό μας.
Έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπόψη μας τις ήδη εκπεφρασμένες επιφυλάξεις ορισμένων ομάδων, αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στους ομίλους και, κατ’ επέκταση, τον αριθμό των αγώνων της προκριματικής φάσης, δεδομένης της διαρκούς αρνητικής οικονομικής συγκυρίας (και) για τον κλάδο μας. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι οι τελικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι σε συνάρτηση με τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων στη φετινή διοργάνωση, θα ληφθούν με βασικό κριτήριο τη μικρότερη δυνατή οικονομική ταλαιπωρία των συναδέλφων. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο προκρίνονται και τα γεωγραφικά κριτήρια για την κατάρτιση των ομίλων, τα οποία περιορίζουν μεν τη δυνατότητα συνάντησης συλλόγων από διαφορετικά σημεία της χώρας μας στην προκριματική φάση, επιβάλλονται όμως λόγω του δυσθεώρητου κόστους μετακίνησης των αποστολών.
Προκειμένου όμως και εμείς με τη σειρά μας να εφαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα της διοργάνωσης, παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εκ μέρους σας.

Δ. Με τη δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση, οι ομάδες θα αποστέλλουν και τις καταστάσεις των αγωνιζόμενων μελών τους, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει ο Κανονισμός.
Όπως σας είναι γνωστό, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν μόνο όσοι έχουν νόμιμο δελτίο, το οποίο έχει εκδοθεί από τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και μετά. Παλαιότερα δελτία δεν ισχύουν και αθλητής χωρίς δελτίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Για την έκδοση νέων δελτίων, οι ενδιαφερόμενες ομάδες πρέπει να στείλουν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό δικαιολογητικά στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, ΤΚ 74100, Ρέθυμνο, με την ένδειξη «για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα».
Εφόσον αποσταλούν έγκαιρα τα σχετικά έγγραφα, η διοργανώτρια αρχή θα είναι σε θέση να εκδώσει και να αποστείλει τα δελτία στις ενδιαφερόμενες ομάδες πριν τους αγώνες, χωρίς να χρειάζονται ειδικές λίστες.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, το ποδόσφαιρο να αποτελεί μια μικρή διέξοδο στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Υγεία και Καλή Δύναμη σε όλους μας !

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της Οργανωτικής Επιτροπής του 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.

Ευάγγελος Εμμ. Μουνδριανάκης
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου